Ansaitse rahaa - voita palkintoja - parhaat tarjoukset!

Liity Voittokirjeen kuluttajapaneeliin ja ansaitse palkkio vastauksistasi

Liity nyt mukaan suosittuun Voittokirjeen Kuluttajatutkimuspaneeliin, joka on toteutettu yhteistyössä Kuluttajatutkimus.eu-palvelun kanssa.

Tunnetut tuotemerkit haluavat kuulla mielipiteesi heidän tuotteistaan ja palveluistaan. He saavat arvokasta tietoa sinulta ja sinä saat vaivastasi palkkion.

Saat palkkion aina kun vastaat tunnettujen brändien järjestämiin tutkimuskyselyihin.

Osallistuminen on täysin ilmaista ja palkkiot saat lunastettua Paypalin avulla tai Gogift-lahjakorttina kun 10 euron minimisumma on ylittynyt.

Tervetuloa mukaan paneeliin!

Voittokirje on päivittäin ilmestyvä sähköinen tarjouskirje. Saat tarjouksia, joita et muualta löydä. Lisäksi tarjoamme ainutlaatuisia voittomahdollisuuksia jäsenillemme.

Vahvista rekisteröitymisesi sähköpostiin saapuvan vahvistuslinkin avulla. Tämän jälkeen saat kutsuja kyselyihin ja tienaat rahapalkkion jokaisesta vastatusta kyselystä. Rahan voit lunastaa rahana tai superlahjakorttina. Mitä vielä epäröit? Täytä lomake ja liity mukaan!

Liity Tästä

Haluan vastaanottaa Voittokirje-uutiskirjeen.

- 100% Ilmainen

- Ei roskapostia

- Ansaitset rahaa

- Parhaat tarjoukset

- Kilpailukutsuja vain jäsenille

- Liity mukaan jo tänään!

© Voittokirje • Tietosuojaseloste • Ehdot


Voittokirje toimittaa parhaat edut sähköpostiisi päivittäin. Mikäli et enää halua vastaanottaa uutiskirjettä, voit irtisanoutua sivun alaosassa olevasta linkistä.